Tractor Integrated Active Implement GuidanceTehnologia Precision Ag

  • Alternativa eficientă din punct de vedere al costurilor la combaterea chimică a buruienilor cu o viteză ridicată de plivire de până la 16 km/h
  • Compactare minimă a solului grație greutății reduse a vehiculului
  • Flexibilitate de utilizare a ghidării manuale în cazul culturilor plantate manual
  • Automatizare integrală a direcției și a vitezei pentru o productivitate maximă și un confort optim al operatorului
Imprimare

Combaterea automată a buruienilor la viteză ridicată

Extindere completăRestrângere completă

Combaterea automată a buruienilor la viteză ridicată

Combaterea automată a buruienilor la viteză ridicată

Soluţia de ghidare activă a instrumentului ataşat integrată în tractor permite plivirea automată la viteze de până la 16 km/h în cazul anumitor culturi pe rânduri. Având în vedere legislaţia privind mediul înconjurător din ce în ce mai strictă, precum şi rezistenţa din ce în ce mai ridicată a buruienilor, această soluţie oferă atât beneficii ecologice, cât şi economice semnificative. Operatorul dispune de posibilitatea de a seta o limită de viteză şi de precizie, sistemul controlând în mod automat viteza tractorului pentru a menţine în permanenţă o distanţă optimă faţă de cultură în condiţii variabile.

Datorită combinaţiei dintre AutoTrac şi AutoTrac Vision – o soluţie de ghidare pe bază de cameră video, sistemul poate fi utilizat şi în cazul culturilor plantate cu direcţie manuală. Deplasarea laterală a instrumentului ataşat este controlată prin intermediul unui cilindru hidraulic special de la nivelul timoneriilor inferioare. Astfel, puteţi beneficia nu numai de costuri reduse în ceea ce priveşte cadrele costisitoare pentru deplasare laterală, dar şi de diminuarea compactării solului şi un control mai precis al instrumentului ataşat.