Active Implement GuidanceTehnologia Precision Ag

  • Tractorul și utilajul sunt menținute pe același traseu
  • Rânduri și spații între plante perfect aliniate
  • Nici o afectare a culturii, nici o conductă de irigare sau bandă de picurare deteriorate
  • Brazde perfect drepte și paturi de însămânțare uniforme
Imprimare

Pentru precizie desăvârşită

Atunci când este absolut necesară cea mai mare precizie, sistemul de ghidare activă a utilajului se asigură că tractorul şi instrumentul urmează exact aceeaşi cale, eliminând deteriorarea culturilor la trecerile ulterioare. De asemenea, aceasta evită deteriorarea accidentală a conductelor sau canalelor de irigare.

Sistemul funcţionează cu instrumente ataşate cu sistem de direcţie cu deplasare laterală, bară de tracţiune, direcţie pe punte sau pe disc. Receptoarele StarFire 6000 sunt montate atât pe tractor cât şi pe instrumentul ataşat, permiţând acestora să comunice între ele şi asigurând o precizie absolută la sol. Se pot urma trasee drepte, curbe sau circulare, cu ajutorul semnalelor RTK sau SF3. Funcţionalitatea de semnal partajat permite ca două receptoare StarFire 6000 să partajeze semnale de corecţie în aplicaţiile cu receptor dublu, asigurând beneficiile nivelului superior de semnal.

Direcţionarea plugului

Direcţionarea plugului

Executaţi brazde absolut drepte cu plugurile cu ajustare variabilă a lăţimii de lucru iSteer. Acum, iSteer permite efectuarea arăturilor pe câmp şi pe trasee curbe.

* Disponibil în anumite ţări