JDLinkTehnologia Ag de precizie

  • Sistemul telemetric John Deere JDLink
  • Vizualizează şi compară datele de performanţă ale maşinilor peste flota dumneavoastră John Deere sau chiar peste organizaţii multiple de Centre de Operaţiuni John Deere.
Imprimare

Vedere de ansamblu eficientă a datelor maşinii în timp real

Datele maşinii în funcţiune indică performanţa maşinii şi permite optimizarea maşinii. Suplimentar la datele maşinii în funcţiune (de ex. consumul de combustibil sau sarcina motorului), poziţiile maşinilor în funcţiune ale întregii flote sunt vizibile de orişiunde în orice moment.

Codurile de diagnostic de la maşinile dumneavoastră John Deere fac posibilă întreţinerea proactivă în timp real, din mers, şi ajută la reducerea semnificativă a costurilor de întreţinere ale maşinii.

Machine Analyzer

Machine Analyzer

Aplicaţia Machine Analyzer vizualizează datele înregistrate de la maşinile dumneavoastră.

Date agronomice de la afişajele de maşină John Deere

John Deere foloseşte un format de date proprietar pentru sincronizarea datelor din documentaţia agronomică cu organizaţia dumneavoastră de Centru de Operaţiuni în timp real*. La fiecare 30 secunde este trimis un pachet de date la Centrul de Operaţiuni. Această sincronizare vă permite urmărirea directă a progresului lucrărilor în aplicaţia MyOperations mobile App. Sincronizarea datelor documentaţiei în funcţiune este posibilă datorită display-urilor noastre de Generaţia 4 – ele sunt integrate în maşinile John Deere şi sunt disponibile ca soluţie universală pentru alte mărci de maşini.