8R 280Tractor

  • Putere maximă 308 CP (227 kW) (ECE-R120) + 18 CP (13 kW) IPM
  • Motor de 9,0 litri cu 6 cilindri
  • 13,8 t şi ampatament 3.050 m
  • Acum cu o cabină mai mare şi mai confortabilă CommandView Cab cu un nou nivel de vizibilitate; joystick New CommandPRO cu până la 11 butoane reconfigurabile
Imprimare
compromisuri

Sfârşitul compromisurilor în ce priveşte presiunea din pneuri

Presiunea corectă din pneuri este esențială pentru optimizarea performanței tractorului și pentru menținerea sănătății solului. Sistemul central de umflare a pneurilor (CTIS) de la John Deere vă permite să reglați presiunea rapid şi uşor, prin apăsarea unui buton: Umflați şi dezumflați rapid și convenabil, acţionând comutatorul din cabină, comutând între modul pentru teren și modul pentru transport.

SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Seria 8R. Imposibil de oprit

PUTERE DE NEOPRIT

Seria 8R este soluţia ideală dacă aveţi nevoie de o maşină versatilă care excelează pe câmp şi impresionează pe drum. Seria 8R reprezintă cea mai bună combinație de putere de tracțiune, costuri reduse de proprietate și performanță completă.

Designul îndrăzneț al tractoarelor din seria 8R/RT/RX transmite aspectele de care sunt în stare: puterea de tracțiune care nu se oprește pentru nimic și tehnologie care face ca agricultura modernă să avanseze.

 

Tractor 8r

CONFORT ÎN RULARE

Stăpânirea puterii tractoarelor din seria 8R este simplă, graţie noului joystick CommandPRO şi celor 11 butoane reconfigurabile ale acestuia. Reprezintă cea mai bună interfaţă cu şoferul, pentru a face fiecare zi chiar şi mai confortabilă şi productivă.

Atât de mult spaţiu, atât de puţin zgomot, atât de mult confort. Pasiune pură pentru detalii. Bine aţi venit la noua cabină 8R, mai mari şi chiar mai confortabile decât oricând.