8R 280Tractor

 • Putere maximă 308 CP (227 kW) (ECE-R120) + 18 CP (13 kW) IPM
 • Motor de 9,0 litri cu 6 cilindri
 • 13,8 t şi ampatament 3.050 m
 • Acum cu o cabină mai mare şi mai confortabilă CommandView Cab cu un nou nivel de vizibilitate; joystick New CommandPRO cu până la 11 butoane reconfigurabile
  Imprimare
  SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

  Seria 8R. Imposibil de oprit

  PUTERE DE NEOPRIT

  Seria 8R este soluţia ideală dacă aveţi nevoie de o maşină versatilă care excelează pe câmp şi impresionează pe drum. Seria 8R reprezintă cea mai bună combinație de putere de tracțiune, costuri reduse de proprietate și performanță completă.

  Designul îndrăzneț al tractoarelor din seria 8R/RT/RX transmite aspectele de care sunt în stare: puterea de tracțiune care nu se oprește pentru nimic și tehnologie care face ca agricultura modernă să avanseze.

  Tractor 8r

  CONFORT ÎN RULARE

  Stăpânirea puterii tractoarelor din seria 8R este simplă, graţie noului joystick CommandPRO şi celor 11 butoane reconfigurabile ale acestuia. Reprezintă cea mai bună interfaţă cu şoferul, pentru a face fiecare zi chiar şi mai confortabilă şi productivă.

  Atât de mult spaţiu, atât de puţin zgomot, atât de mult confort. Pasiune pură pentru detalii. Bine aţi venit la noua cabină 8R, mai mari şi chiar mai confortabile decât oricând.