8R 410Tractor

  • Putere maximă 443 CP (326 kW) (ECE-R120) + 15 CP (11 kW) IPM
  • Motor de 9,0 litri cu 6 cilindri
  • 13,8 t şi ampatament 3.050 m
  • Acum cu o cabină mai mare şi mai confortabilă CommandView Cab cu un nou nivel de vizibilitate
Imprimare
First in Reliability

MAI MULT CU MAI PUȚIN

Transmisia eAutoPowr™, disponibilă pentru modelele 370 și 410 ale tractoarelor 8R, 8RT și 8RX, are un design simplu, cu mai puține piese complexe. Am înlocuit modulele hidraulice cu componente electrice pentru a obține performanțe, fiabilitate și confort maxime.

Acestea dispun de generatoare de motoare electrice fără perii, răcite cu lichid, care nu necesită întreținere. Utilizarea componentelor electrice în locul modulelor hidraulice simplifică proiectarea, crește eficiența, reduce piesele de uzură și prelungește durata de viață a transmisiei.

PERFORMANȚE MAXIME

PERFORMANȚE MAXIME

eAutoPowr™ este cea mai puternică și adaptabilă opțiune din transmisiile Seriei 8, îmbinând eficiența AutoPowr™ cu puterea e23™. Schimbarea simplă a vitezelor, cu componente electronice de putere cu stare solidă, oferă cuplu instantaneu, pentru cea mai lină deplasare chiar și în cele mai dificile aplicații.

Pornirea electrică oferă putere și cuplu imediate, permițând schimbări de direcție mai rapide și mai line și viteze precise ale avansului lent, datorită utilizării motoarelor electrice în locul modulelor hidraulice.

CONFORT MAXIM

CONFORT MAXIM

Dispunând de interfața CommandPRO™ identică cu AutoPowr™, eAutoPowr™ oferă toate funcțiile de confort cunoscute ale CommandPRO și configurare ușoară prin intermediul afișajului G5Plus CommandCenter™. Motoarele sale electrice reduc zgomotul din cabină cu 23% în comparație cu modulele hidraulice.

GENERAREA DE ENERGIE ELECTRICĂ

GENERAREA DE ENERGIE ELECTRICĂ

eAutoPowr permite transferul unei puteri de până la 100 kW 480 V c.a. pentru consumatori externi prin intermediul unei prize AEF opţionale. Această putere electrică poate fi utilizată, de exemplu, pentru a alimenta punțile motoare de la instrumente. Punțile alimentate electric asigură o creștere semnificativă a tracțiunii, o reducere a alunecării roților și prevenirea balastării. Acest lucru permite un randament mai mare al suprafeței prin utilizarea unor instrumente de încorporare mult mai late, pentru costuri mai reduse ale aplicațiilor per hectar, asociate cu o protecție mai ridicată a solului.

Opinii de pe teren

“Zgomotul din cabină este mai redus decât cel cu care am fost obișnuiți la Seria noastră 8R curentă”
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Danmark

Profesioniștii care au utilizat deja eAutoPowr™ sunt încântați. Convingeţi-vă.

compromisuri

Sfârşitul compromisurilor în ce priveşte presiunea din pneuri

Presiunea corectă din pneuri este esențială pentru optimizarea performanței tractorului și pentru menținerea sănătății solului. Sistemul central de umflare a pneurilor (CTIS) de la John Deere vă permite să reglați presiunea rapid şi uşor, prin apăsarea unui buton: Umflați şi dezumflați rapid și convenabil, acţionând comutatorul din cabină, comutând între modul pentru teren și modul pentru transport.

SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Seria 8R. Imposibil de oprit

PUTERE DE NEOPRIT

Seria 8R este soluţia ideală dacă aveţi nevoie de o maşină versatilă care excelează pe câmp şi impresionează pe drum. Seria 8R reprezintă cea mai bună combinaţie de putere de tracţiune, costuri reduse de exploatare şi performanţă completă.

Designul îndrăzneţ al tractoarelor din seria 8R/RT/RX transmite aspectele de care sunt în stare: puterea de tracțiune care nu se oprește pentru nimic și tehnologie care face ca agricultura modernă să avanseze.

Tractor 8r

CONFORT ÎN RULARE

Stăpânirea puterii tractoarelor din seria 8R este simplă, graţie noului joystick CommandPRO şi celor 11 butoane reconfigurabile ale acestuia. Reprezintă cea mai bună interfaţă cu şoferul, pentru a face fiecare zi chiar şi mai confortabilă şi productivă.

Atât de mult spaţiu, atât de puţin zgomot, atât de mult confort. Pasiune pură pentru detalii. Bine aţi venit la noua cabină 8R, mai mari şi chiar mai confortabile decât oricând.