8R 410Tractor

  • Putere maximă 443 CP (326 kW) (ECE-R120) + 15 CP (11 kW) IPM
  • Motor de 9,0 litri cu 6 cilindri
  • 13,8 t şi ampatament 3.050 m
  • Acum cu o cabină mai mare şi mai confortabilă CommandView Cab cu un nou nivel de vizibilitate
Imprimare
First in Reliability

Primul în materie de fiabilitate

Noua transmisie eAutoPowr de la John Deere este prima transmisie IVT electromecanică de tip divizat disponibilă pentru tractorul 8R/RT/RX 410. Transmisia variabilă continuă asigură fiabilitate şi durabilitate optime. Schimbarea fluidă a treptelor de viteză cu componentele electronice de putere solide asigură un cuplu instantaneu pentru o deplasare cât mai uniformă, chiar şi în cele mai dificile condiţii.

Cu transmisia eAutoPowr motoarele-generatoare electrice fără perii, răcite cu lichid nu necesită întreţinere. Înlocuirea modulelor hidraulice cu componente electrice reduce semnificativ piesele de uzură, simplifică proiectarea şi îmbunătăţeşte durata de viaţă a transmisiei. Componentele de acţionare electrică şi noii senzori reduc cu 1/3 necesitatea testelor speciale de diagnosticare şi reduc cu 20% procedurile care necesită unelte sau echipamente speciale.

100.000 de ore de testare echivalente cu cele efectuate de clienţi în timpul procesului de dezvoltare garantează cea mai bună fiabilitate din clasa sa.

Electrificarea face diferenţa

Electrificarea face diferenţa

Pentru crearea noii transmisii eAutoPowr, pompa hidraulică şi motorul hidraulic utilizate în transmisia AutoPowr au fost înlocuite cu două motoare-generatoare electrice. Un generator este conectat direct la motorul diesel şi alimentează al doilea motor-generator care controlează cu precizie viteza tractorului. Un angrenaj electric şi 4 angrenaje mecanice garantează cel mai eficient transfer de putere către roţi. Astfel, se obţine cea mai durabilă şi fiabilă transmisie continuă, cu eficienţa şi confortul de deplasare dovedite de AutoPowr™. Cea mai bună transmisie continuă pe care John Deere a proiectat-o vreodată!

Generarea energiei electrice

Generarea energiei electrice

eAutoPowr permite transferul unei puteri de până la 100 kW 480 V c.a. pentru consumatori externi prin intermediul unei prize AEF opţionale. Această energie electrică poate fi utilizată, de exemplu, pentru a acţiona punţile motoare ale instrumentelor. Punţile acţionate electric asigură o creştere semnificativă a tracţiunii, o reducere a alunecării roţilor şi prevenirea balastării. Acest lucru permite un volum mai mare de producţie pe suprafaţă prin utilizarea unor instrumente de încorporare mult mai largi pentru costuri de aplicare mai mici la hectar, împreună cu o protecţie mai mare a solului.

Tracţiune mai mare cu efort mai puţin

Tracţiune mai mare cu efort mai puţin

În parteneriat cu Joskin, am dezvoltat o cisternă de decantare cu motor electric, care acţionează 4 din cele 6 roţi – pentru un total de 8 roţi acţionate în această combinaţie. Tractorul nu mai trebuie să tracteze întreaga încărcătură, deoarece şi remorca împinge, utilizând greutatea îngrăşământului şi a cisternei pentru tracţiune suplimentară. Rezultatul este un tractor mult mai uşor pentru a trage încărcături mai mari sau pentru a urca dealuri mai abrupte – reducând compactarea solului, economisind combustibil şi crescând productivitatea.

compromisuri

Sfârşitul compromisurilor în ce priveşte presiunea din pneuri

Presiunea corectă din pneuri este esențială pentru optimizarea performanței tractorului și pentru menținerea sănătății solului. Sistemul central de umflare a pneurilor (CTIS) de la John Deere vă permite să reglați presiunea rapid şi uşor, prin apăsarea unui buton: Umflați şi dezumflați rapid și convenabil, acţionând comutatorul din cabină, comutând între modul pentru teren și modul pentru transport.

SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Seria 8R. Imposibil de oprit

PUTERE DE NEOPRIT

Seria 8R este soluţia ideală dacă aveţi nevoie de o maşină versatilă care excelează pe câmp şi impresionează pe drum. Seria 8R reprezintă cea mai bună combinaţie de putere de tracţiune, costuri reduse de exploatare şi performanţă completă.

Designul îndrăzneţ al tractoarelor din seria 8R/RT/RX transmite aspectele de care sunt în stare: puterea de tracțiune care nu se oprește pentru nimic și tehnologie care face ca agricultura modernă să avanseze.

Tractor 8r

CONFORT ÎN RULARE

Stăpânirea puterii tractoarelor din seria 8R este simplă, graţie noului joystick CommandPRO şi celor 11 butoane reconfigurabile ale acestuia. Reprezintă cea mai bună interfaţă cu şoferul, pentru a face fiecare zi chiar şi mai confortabilă şi productivă.

Atât de mult spaţiu, atât de puţin zgomot, atât de mult confort. Pasiune pură pentru detalii. Bine aţi venit la noua cabină 8R, mai mari şi chiar mai confortabile decât oricând.