8RX 310Tractor

  • Putere maximă 341 CP (251 kW) (ECE-R120) + 16 CP (12 kW) IPM
  • Motor de 9,0 litri cu 6 cilindri
  • 18,7 t şi ampatament 3.235 m
  • Acum cu o cabină mai mare şi mai confortabilă CommandView Cab cu un nou nivel de vizibilitate; joystick New CommandPRO cu până la 11 butoane reconfigurabile
Imprimare
SUBSTITUENT TEXT ALTERNATIV

Seria 8RX. Imposibil de oprit

PUTERE DE NEOPRIT

Dacă tasarea minimă a solului este o prioritate pentru dvs., nu există niciun motiv pentru care să nu alegeţi 8RX. Este ideal pentru terenurile dificile și solele în pantă. De asemenea, veți beneficia de geamuri cu o vizibilitate ridicată.

Designul îndrăzneț al tractoarelor din seria 8R/RT/RX transmite aspectele de care sunt în stare: puterea de tracțiune care nu se oprește pentru nimic și tehnologie care face ca agricultura modernă să avanseze.

Tractor 8r

CONFORT ÎN RULARE

Stăpânirea puterii tractoarelor din seria 8R este simplă, graţie noului joystick CommandPRO şi celor 11 butoane reconfigurabile ale acestuia. Reprezintă cea mai bună interfaţă cu şoferul, pentru a face fiecare zi chiar şi mai confortabilă şi productivă.

Atât de mult spaţiu, atât de puţin zgomot, atât de mult confort. Pasiune pură pentru detalii. Bine aţi venit la noua cabină 8R, mai mari şi chiar mai confortabile decât oricând.