9R 440Tractor

  • Putere maximă a motorului: 484 CP (356 kW) (ECE-R120)
  • Motor de 13,6 l cu 6 cilindri
  • 20,9 t şi ampatament de 3,912 m
  • Opţional suspensie HydraCushion pe puntea faţă şi scaun ActiveSeat II pentru confort Premium în timpul conducerii
Imprimare
Adaptabilitate de neegalat

Adaptabilitate de neegalat

Folosiţi mega-puterea în forma sa cea mai adaptabilă. Această maşină universală robustă este disponibilă cu o putere maximă de până la 691 CP. Motorul JD14 are o fiabilitate constantă şi o eficienţă îmbunătăţită a carburantului, iar 9R pune toată această putere direct pe sol. Suspensia opţională HydraCushion de pe puntea faţă elimină salturile repetitive, astfel încât nu trebuie să acceleraţi din nou când împingeţi la limită.

Caracteristici

Iată câteva dintre caracteristicile individuale care alcătuiesc experienţa superioară pe care v-o oferă Seria 9R.

Putere şi transfer eficiente

Putere şi transfer eficiente

Beneficiaţi de fiabilitatea totală şi de economia excelentă de carburant a motorului nostru JD14 de 13,6 l şi gestionaţi eficient rezervele sale uriaşe de putere şi cuplul de până la 2954 Nm cu transmisia e18™.

Cabina Seriei 9 – Locul dvs. preferat

Cabina Seriei 9 – Locul dvs. preferat

Bucuraţi-vă de o cabină remarcabilă, echipată cu G5Plus CommandCenter™ şi cu numeroase caracteristici de confort, cum ar fi radioul digital cu ecran tactil de 6,5” cu integrare Apple CarPlay şi Android Auto, sistemul audio 6.1 şi scaunul opţional ActiveSeat& II cu funcţii de ventilaţie a scaunului şi de masaj

Automatizare de nivel următor

Automatizare de nivel următor

Obţineţi niveluri de productivitate fără precedent de la dotările noastre de bază AutoTrac, aplicarea cu rată variabilă şi controlul secţiunilor şi de la licenţe avansate precum sistemul de întoarcere automată AutoTrac™, sistemul de ghidare pasivă AutoTrac™ pentru echipamente, AutoPath™, MachineSync şi sistemul de partajare a datelor pe teren.