9RT 490Tractor

  • Putere maximă a motorului: 539 CP (396 kW) (ECE-R120)
  • Motor de 13,6 l cu 6 cilindri
  • 20,6 t şi ampatament de 2,947 m
  • Suspensie exclusivă AirCushion, care izolează tractorul de hopurile brutale în timpul deplasării
Imprimare

Mai rapid pe teren accidentat

Când prioritatea dvs. este capacitatea de tracţiune în linie dreaptă pe teren orizontal, 9RT nu poate fi învins. Sistemul de suspensie AirCushion™ izolează în întregime şasiul din faţă împotriva gropilor şi ridicăturilor de pământ de pe solul accidentat, lăsând fiecare şenilă să opereze independent. De asemenea, 9RT se poate roti pe axa sa, fapt care îl face excepţional de manevrabil pentru dimensiunile sale.

Caracteristici

Iată câteva dintre caracteristicile individuale care alcătuiesc experienţa superioară pe care v-o oferă Seria 9RT.

Putere şi transfer eficiente

Putere şi transfer eficiente

Beneficiaţi de fiabilitatea totală şi de economia excelentă de carburant a motorului nostru JD14 de 13,6 l şi gestionaţi eficient rezervele sale uriaşe de putere şi cuplul de până la 2723 Nm cu transmisia e18.

Cabina Seriei 9 – Locul dvs. preferat

Cabina Seriei 9 – Locul dvs. preferat

Bucuraţi-vă de o cabină remarcabilă, echipată cu G5Plus CommandCenter™ şi cu numeroase caracteristici de confort, cum ar fi radioul digital cu ecran tactil de 6,5” cu integrare Apple CarPlay şi Android Auto, sistemul audio 6.1 şi sistemul de suspensie AirCushion, cu o cursă de 340 mm a suspensiei.

Automatizare de nivel următor

Automatizare de nivel următor

Obţineţi niveluri de productivitate fără precedent de la dotările noastre de bază AutoTrac, aplicarea cu rată variabilă şi controlul secţiunilor şi de la licenţe avansate precum sistemul de întoarcere automată AutoTrac™, sistemul de ghidare pasivă AutoTrac™ pentru echipamente, AutoPath™, MachineSync şi sistemul de partajare a datelor pe teren.