9RX 710Tractor

  • Putere maximă a motorului: 781 CP (582 kW) (ECE-R120)
  • Motor JD18 de 18 l cu 6 cilindri
  • 33,5 t şi ampatament de 4.260 mm
  • Presiune statică minimă asupra solului: 0,58 kg/cm²
Imprimare

Ferme mai puternice

Modelele noastre 9RX 710, 770 şi 830 sunt cele mai puternice tractoare de producţie John Deere. Combinaţia dintre motorul JD18 şi noua transmisie e21 PST şi trenurile de rulare reproiectate garantează o putere de tracţiune de neegalat a barei de tractare, toate acestea fără a fi nevoie de lichid de evacuare diesel (DEF). Pentru dvs., mai multă putere înseamnă instrumente mai late, mai puţin timp pe teren şi personal operator redus, toate acestea în timp ce obţineţi mai mult ca niciodată. Echipate cu şenile de 30”, lăţimea totală a tractoarelor este sub 3,0 metri. 

Caracteristici

Iată câteva dintre caracteristicile individuale care alcătuiesc experienţa superioară pe care v-o oferă Seria 9RX.

Putere adevărată

Putere adevărată

Puternicul motor JD18X nu necesită lichid de evacuare diesel (DEF). În combinaţie cu noua transmisie e21  PowerShift şi cu trenurile de rulare reproiectate, aceasta garantează o putere de tracţiue de neegalat a barei de tractare.

Cabină de primă clasă

Cabină de primă clasă

Noua cabină CommandView 4 Plus, cu suspensia sofisticată a cabinei, vă va oferi o calitate de neegalat a deplasării şi o bucurie pură a şofatului, cu mai multă vizibilitate şi mai mult spaţiu decât oricând până acum. Bucuraţi-vă de numeroase caracteristici de confort, cum ar fi noul G5Plus CommandCenter™, radioul digital cu ecran tactil de 6,5” cu integrare Apple CarPlay şi Android Auto şi sistemul audio 6.1.

Agricultură de precizie integrată

Agricultură de precizie integrată

Cu receptorul integrat StarFire™, G5PlusCommandCenter™ şi conectivitatea JDLink™, 9RX are deja tot ceea ce vă trebuie pentru a începe să utilizaţi rapid agricultura de precizie. Obţineţi niveluri de productivitate fără precedent de la dotările noastre de bază AutoTrac, aplicarea cu rată variabilă şi controlul secţiunilor şi de la licenţe avansate precum sistemul de întoarcere automată AutoTrac™, sistemul de ghidare pasivă AutoTrac™ pentru echipamente, AutoPath™, MachineSync şi sistemul de partajare a datelor pe teren.