TRACTOARELE PENTRU ÎNGRIJIREA VACILOR

Bucuria produselor lactate pe mesele noastre începe cu dedicarea voastră pentru vacile sănătoase care produc un lapte sănătos. Pentru a vă ajuta să vă menţineţi standardele ridicate, la eficienţa pe care o doriţi, performanţa versatilă a tractoarelor 5E este de neegalat.
CABINĂ COMPLETĂ, CU VEDERE LARGĂ - TREBUIE SĂ AVEŢI ATENŢIA PRETUTINDENI ŞI SĂ VĂ OCUPAŢI ÎN MOD EFICIENT DE O MULŢIME DE SARCINI DIFERITE LA FERMĂ - ACEST LUCRU ESTE UŞOR CU VIZIBILITATEA EXTINSĂ A CABINEI ŞI CU INSTRUMENTELE ȘI COMENZILE DISPUSE ATÂT DE ERGONOMIC.

PUTERNIC, CURAT, EFICIENT

Un tractor 5E oferă puterea nominală de care aveţi nevoie la numeroasele sarcini de încărcare şi transport dintr-o fermă de lactate. Motorul exclusiv Diesel combină sistemul de injecţie de combustibil la presiune mare cu rampă comună și controlul electronic, pentru o turaţie nominală mică a motorului de 2,100 RPM care menţine consumul de combustibil sub control, generează un cuplu puternic şi îndeplineşte cerinţele de emisii etapa V.
DACĂ AVEŢI O MULŢIME DE DEPLASĂRI ZILNICE - VĂ VA PLĂCEA CONFORTUL SCHIMBĂRII FĂRĂ AMBREIAJ A TRANSMISIILOR POWRREVERSER™ 12/12 SAU 24/12, CU VITEZE PENTRU ORICE APLICAŢIE ŞI SCHIMBARE DE VITEZE FĂRĂ OPRIRE, ÎN LINIE, ÎNAINTE/ÎNAPOI.

PUTERNIC

Încărcătorul dvs. este foarte solicitat la ferma de produse lactate - aveţi nevoie de un sistem hidraulic care să fie pregătit pentru asta. Sistemul hidraulic cu centru deschis al seriei 5E cu două pompe asigură un debit total de 66 l/min şi este bine cunoscut pentru performanţa sa fiabilă. De asemenea, beneficiaţi de două SCV-uri opţionale şi de priza noastră de putere 540/540E cu eficienţă sporită.
TRACTOARELE 5E SUNT CONSTRUITE PENTRU LUCRĂRILE INTENSE CU ÎNCĂRCĂTORUL DE LA O FERMĂ DE LAPTE - AMPATAMENTUL SCURT LE CONFERĂ O AGILITATE REMARCABILĂ ŞI O RAZĂ DE BRACAJ EXTREM DE STRÂNSĂ.

"Suntem inspiraţi de pasiunea şi dedicarea cu care vă dedicaţi zilnic muncii dumneavoastră. Astfel, am construit un tractor care lucrează în acelaşi mod precum dumneavoastră. Este felul nostru de a spune: Vă mulţumim pentru ceea ce faceţi!"