FERME MIXTE: UN SINGUR TRACTOR PENTRU TOATE

Varietatea bogată de produse pe care le puneţi pe mesele noastre ne permit să avem o viaţă echilibrată şi sănătoasă. Pentru a vă ajuta să gestionaţi diferitele sarcini zilnice cu eficienţa de care aveţi nevoie, nu trebuie să căutaţi mai departe de performanţa versatilă a tractoarelor 5E.
MULT SPAŢIU, CONTROL TOTAL - POATE CĂ SCHIMBAŢI DES SARCINILE, DAR AVEŢI ÎNTOTDEAUNA CONTROLUL DEPLIN, CU AJUTORUL COMENZILOR ŞI INSTRUMENTELOR DISPUSE PENTRU O FUNCŢIONARE CÂT MAI EFICIENTĂ.

ENERGIE CURATĂ ŞI EFICIENTĂ

Un tractor 5E oferă puterea curată de care aveţi nevoie pentru numeroasele sarcini de încărcare şi transport de la fermă. Motorul exclusiv Diesel combină sistemul de injecţie de combustibil la presiune mare cu rampă comună cu controlul electronic, pentru o turaţie nominală mică a motorului de 2,100 RPM care menţine consumul de combustibil sub control, generează un cuplu puternic şi îndeplineşte cerinţele de emisii etapa V.
O MULŢIME DE DEPLASĂRI LA SARCINILE DE LUCRU CU ÎNCĂRCĂTORUL? VĂ VA PLĂCEA CONFORTUL SCHIMBĂRII FĂRĂ AMBREIAJ A TRANSMISIILOR POWRREVERSER™ 12/12 SAU 24/12, CU VITEZE PENTRU ORICE APLICAŢIE ŞI SCHIMBARE DE VITEZE FĂRĂ OPRIRE, ÎN LINIE, ÎNAINTE/ÎNAPOI.

PUTERNIC

Sarcinile cu încărcătorul sunt multe şi variate şi se pot întinde pe întreaga zi - aveţi nevoie de un sistem hidraulic care să ţină pasul. Sistemul hidraulic cu centru deschis al seriei 5E cu două pompe asigură un debit total de 66 l/min şi este bine cunoscut pentru performanţa sa fiabilă. De asemenea, beneficiaţi de două SCV-uri opţionale şi de priza noastră de putere 540/540E cu eficienţă sporită.
TRACTOARELE 5E SUNT CONSTRUITE PENTRU LUCRĂRILE INTENSE CU ÎNCĂRCĂTORUL DIN VIAŢA DE ZI CU ZI - AMPATAMENTUL SCURT LE CONFERĂ O AGILITATE REMARCABILĂ ŞI O RAZĂ DE BRACAJ EXTREM DE STRÂNSĂ.

"Suntem inspiraţi de pasiunea şi dedicarea cu care vă dedicaţi zilnic muncii dumneavoastră. Astfel, am construit un tractor care lucrează în acelaşi mod precum dumneavoastră. Este felul nostru de a spune: Vă mulţumim pentru ceea ce faceţi!"