NORMĂ PARŢIALĂ PENTRU PERFORMANŢĂ INTEGRALĂ

Poate că producţia ta nu este uriaşă, dar ceea ce produci contează pentru tine şi pentru cei pe care îi servești. Pentru a obţine calitatea pe care o cauți cu eficienţa de care ai nevoie, nu trebuie să cauți mai departe de performanţa versatilă a tractoarelor 5E.
CABINĂ COMPLETĂ, CU VEDERE LARGĂ - CU COMENZI ŞI INSTRUMENTE DISPUSE PENTRU O OPERARE EFICIENTĂ ŞI MULTE GEAMURI DE JUR ÎMPREJUR, PENTRU A VĂ PERMITE CU UŞURINŢĂ SĂ AVEŢI VIZIBILITATE ORIUNDE E NECESAR.

ECONOMIC ŞI PUTERNIC

Cu un tractor 5E, aveţi puterea necesară pentru sarcinile mai dificile din pădure sau pentru alte lucrări de ridicare. Motorul exclusiv Diesel combină sistemul de injecţie de combustibil la presiune mare cu rampă comună cu controlul electronic, pentru o turaţie nominală mică a motorului de 2,100 RPM care menţine consumul de combustibil sub control, generează un cuplu puternic şi îndeplineşte cerinţele de emisii etapa V.
BUCURAŢI-VĂ DE CONFORTUL SCHIMBĂRII FĂRĂ AMBREIAJ A TRANSMISIILOR POWRREVERSER™ 12/12 SAU 24/12, CU VITEZE PENTRU ORICE APLICAŢIE ŞI SCHIMBARE DE VITEZE FĂRĂ OPRIRE, ÎN LINIE, ÎNAINTE/ÎNAPOI.

PUTERNIC

Încărcătorul sau orice alt instrument pe care îl folosiţi sunt la fel de bune precum sistemul hidraulic care le alimentează. Sistemul hidraulic cu centru deschis al seriei 5E cu două pompe asigură un debit total de 66 l/min şi este bine cunoscut pentru performanţa sa fiabilă. De asemenea, beneficiaţi de două SCV-uri opţionale şi de priza noastră de putere 540/540E cu eficienţă sporită.
LUCRĂRILE CU ÎNCĂRCĂTORUL FRONTAL REPREZINTĂ ADEVĂRATA MISIUNE A TRACTOARELOR 5E, DATORITĂ AMPATAMENTULUI LOR SCURT, CARE LE CONFERĂ O AGILITATE REMARCABILĂ ŞI O RAZĂ DE BRACAJ EXTREM DE STRÂNSĂ.

"Suntem inspiraţi de pasiunea şi dedicarea cu care vă dedicaţi zilnic muncii dumneavoastră. Astfel, am construit un tractor care lucrează în acelaşi mod precum dumneavoastră. Este felul nostru de a spune: Vă mulţumim pentru ceea ce faceţi!"