CONSERVAREA FAUNEI ÎNTR-UN PARC NAŢIONAL

Nu cu mult timp în urmă, părea că poneii sălbatici vor dispărea pentru totdeauna din Parcul Naţional Exmoor din sud-vestul Angliei. Dar după ce Dawn şi Nick Westcott au fondat Exmoor Pony Project în anul 2013, lucrurile au început să se îmbunătăţească. Împreună, cuplul lucrează pentru a proteja viitorul rasei, pentru a proteja fondul genetic şi pentru a oferi sfaturi proprietarilor de cai. Ce face poneii din Exmoor atât de speciali? Urmăriţi videoclipul cu Dawn Westcott şi aflaţi!
ZIUA MEA ÎNCEPE ŞI SE ÎNCHEIE CU PONEII. APOI MAI SUNT FERMA, OILE, EXMOOR PONY PROJECT ŞI LUCRAREA MEA CA AUTOR. AŞADAR PROGRAMUL ESTE LUNG ŞI DESTUL DE AGLOMERAT ... DAR ŞI FOARTE SATISFĂCĂTOR.
DAWN WESTCOTT

O CHESTIUNE DE ÎNCREDERE

În urmă cu douăzeci de ani, Dawn Westcott a părăsit capitala pentru a locui în mediul rural. Astăzi, probabil că cunoaşte caracterele poneilor sălbatici pe cale de dispariţie mai bine decât oricine altcineva. Cu o nesfârşită răbdare şi empatie, Dawn Westcott antrenează poneii din Exmoor pentru o nouă viaţă departe de mlaştină ca ponei de echitaţie şi pentru spectacole. Unii chiar intră în concursuri. Aruncaţi o privire în culise în următorul videoclip ...
ODATĂ CE AŢI CÂŞTIGAT ÎNCREDEREA UNUI PONEI DIN EXMOOR, VA REACŢIONA FOARTE BINE.
DAWN WESTCOTT

ÎMBLÂNZIREA NATURII

Agricultura în Parcul Naţional Exmoor este satisfăcătoare, dar şi foarte provocatoare. Familia Westcott apreciază cu adevărat utilajele sale moderne, mai ales atunci când lucrurile devin grele în timpul unei ierni aspre. În următorul videoclip, Dawn explică cum acestea au ajutat-o să salveze un mânz orfan dintr-un loc foarte izolat.
TRACTOARELE SUNT DIN CE ÎN CE MAI PUTERNICE. APOI AVEM ATV-URI, GATOR ŞI QUAD-URI. ACESTE LUCRURI NE AJUTĂ CU ADEVĂRAT SĂ NE ÎNDEPLINIM SARCINILE.
NICK WESTCOTT
Seria Gator De La John Deere

Seria Gator De La John Deere

Descoperiţi Gama