MUNCA MANUALĂ ÎNTÂLNEŞTE TEHNOLOGIA

Lucrurile nu au fost uşoare la început. Când Markus Schneider şi-a fondat crama în Ellerstadt, Germania, avea doar 18 ani şi nu avea rating de credit. Dar părinţii lui au crezut în el. Şi-au adunat economiile şi, în curând, crama a devenit o afacere de familie înfloritoare. Care este secretul? Urmăriţi videoclipul şi aflaţi!
AM REALIZAT LA VITEZA SUPERSONICĂ – POATE CHIAR VITEZA LUMINII LUCRURI CARE DUREAZĂ DE OBICEI GENERAŢII ÎN VINIFICARE.
MARKUS SCHNEIDER

AGRICULTURĂ LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE

Crama Schneider cultivă 92 de hectare de struguri şi deţine şi câteva filiale. Produce aproape un milion de sticle de vin pe an pentru clienţii pretenţioşi din întreaga lume. Calitatea excelentă a vinului începe în podgorii, unde munca manuală şi utilajele de cea mai bună calitate colaborează strâns. Dar cum ştii care sunt strugurii buni? Urmăriţi videoclipul următor pentru a afla ...
ÎN MOD EVIDENT, ESTE MINUNAT SĂ AI CEL MAI BUN ECHIPAMENT. DAR PÂNĂ LA URMĂ TOTUL SE REZUMĂ LA CE FAC CU ACESTA.
MARKUS SCHNEIDER

CALITATEA IUBEŞTE COMPANIA

Ce îl motivează pe Markus Schneider în fiecare zi? O pasiune pentru crearea de vinuri premium care nu sunt doar excelente, ci şi consecvente. În calitate de adept ferm al calităţii, Markus îşi alege cu înţelepciune echipa şi instrumentele. În următorul videoclip, vinificatorul explică modul în care portofoliul său şi-a câştigat reputaţia internaţională.
DACĂ MUNCEŞTI CU PASIUNE ŞI CREZI ÎN TINE, OAMENII VOR FI MULŢUMIŢI DE PRODUSUL FINAL.
MARKUS SCHNEIDER
Seria Gator De La John Deere

Seria Gator De La John Deere

Descoperiţi Gama