Începutul dumneavoastră în viitorul agriculturii

 

Patru elemente esențiale pentru a vă elibera puterea de precizie

Tehnologia utilizată în Agricultura de precizie John Deere vă ajută să vă stăpâniți toate activitățile zilnice cu informații bazate pe date pentru o mai bună gestionare a fermei. Instrumente cheie, cum ar fi G5 Plus CommandCenter™, StarFire™ Receivers și JDLink™ Connectivity echipează tractoarele noastre mari pentru călătoria dvs. în Agricultura de precizie. Pentru a vă ajuta să începeți acum, am creat patru videoclipuri scurte care explică câteva funcții esențiale ale  Agriculturii de precizie.

Reduceți suprapunerea cu SF-RTK

Economisiți 5% din combustibil reducând suprapunerea cu ghidajul StarFire™-RTK. 1 Beneficiați de o precizie de 2,5 cm de la o trecere la alta, peste cinci ani de repetabilitate precisă.

Controlul secțiunilor: cu 50% mai puțină pulverizare în afara țintei2

Utilizați Controlul secțiunilor cu până la 255 de secțiuni pentru a reduce la minimum suprapunerea, a reduce semnificativ stropirea în afara țintei   și a obține o aplicare precisă a substanțelor nutritive și de protecție a culturii.

Randamente ridicate, costuri reduse: Aplicare cu rată variabilă

Optimizați-vă profiturile prin aplicarea cu rată variabilă. Creșteți eficiența fertilizatorului, a semănării și a substanțelor chimice de protecție a culturii, sporind în același timp randamentul și reducând costurile. Beneficiați de economii potențiale de până la 12-44 kg N/ha.3

Pe locuri, setați, start! 1-Click-Go-Autosetup

Programați în mod convenabil lucrările în John Deere Operations Center™ și trimiteți-le fără fir către G5/G5 Plus Command Center™ din tractor. Șoferii pot confirma detaliile cu un singur clic, iar activitatea se desfășoară așa cum doriți dumneavoastră.

Posibilități puternice

Explorați gama noastră de tractoare echipate pentru a vă accelera călătoria în viitorul agriculturii.

Depășiți limitele: soluții și produse transformatoare

Mereu în evoluție și la zi

Mereu în evoluție și la zi

Soluţiile noastre pentru agricultura de precizie includ upgrade-uri de software de la distanță şi caracteristici de nepreţuit precum accesul de la distanţă la afişaj (RDA) pentru a vă crește productivitatea și a vă creşte perioada activă cu Expert Alerts.

Achiziționați-l!

Achiziționați-l!

Adaptați-vă utilajul John Deere necesităților dumneavoastră fără efort. Accesoriile noastre de înaltă calitate se potrivesc fără egal utilajului și afacerii dumneavoastră.

1Arvalis Institut du végétal, Chambres d’agriculture Loiret und Poitou Charente, UFA-Revue
2Conform unui studiu realizat în SUA și în Brazilia
3Criteriu de referință; testare VISTA iDünger