Seria 6M

6m-banner

PRODUCTIVITATE INSTANTANEE

6M: PUTERNIC. RAPID. INTUITIV.

Fără efort, toată puterea de care aveți nevoie, mai rapid – experiența folosirii tractorului 6M se rezumă la eficienţă şi productivitate. Aceste tractoare puternice sunt rentabile din punct de vedere al costurilor, extrem de ușor de utilizat de la bun început și vor permite viteze de deplasare de până la 50 km/h. Seria 6M este proiectată pentru cei care vor şi mai mult.

 • 6M 230 - 6M 250

  PERFORMANŢE ÎN REGIM GREU

  Datorită performanțelor excelente în regim rutier și deplasării confortabile și stabile chiar și în aplicații de regim greu, precum şi ampatamentului cu 100 mm mai lung și pneurilor de 2,05 m, modelele cu șasiu foarte mare din Seria 6M vă oferă o adaptabilitate puternică și eficientă.

  6m230-6m250
 • 6M 180 - 6M 240

  PUTEREA DE A EXCELA

  Când lucrările dvs. sunt ample, numeroase și dificile, aceste tractoare din Seria 6M sunt ceea de ce aveţi nevoie. În calitate de fermier cu terenuri arabile, veţi aprecia ampatamentul de 2.800 mm și pneurile supradimensionate care aduc toată puterea la sol cu eficiență maximă. Contractanții orientați spre performanță favorizează, de asemenea, aceste tractoare cu specificații medii pentru performanța lor de top în regim rutier.

  6m180-6m240
 • 6M 145 - 6M 185

  PUTERE STABILĂ

  Aceste tractoare din Seria 6M cu 6 cilindri oferă o deplasare stabilă și confortabilă pe teren și în regim rutier. Combinația ideală de agilitate, putere și durabilitate face ca aceste tractoare 6M să fie performeri robuşti și fiabili, cu specificații medii, în condiții mai dificile de lucru pe teren.

  6m145-6m185
 • 6M 130 - 6M 150

  POLIVALENTE

  Puterea de a trage mai mult pe teren și de a manevra instrumente mai mari, suficient de agile pentru lucrările cu încărcător și mai rapide pe traseu rutier – descoperiţi polivalenţa acestor tractoare 6M compacte, de mare putere, cu 4 cilindri.

  6m130-6m150
 • 6M 95 - 6M 125

  DIMENSIUNI REDUSE ŞI AGILITATE

  Ampatamentul scurt și designul compact permit acestor modele Seria 6M să fie foarte potrivite pentru activitățile cu încărcător frontal în spații extrem de înguste. Cu o sarcină utilă mare de până la 4,7 tone, aceste tractoare 6M de înaltă performanță cu specificații medii excelează inclusiv în lucrul cu instrumente grele. Cu o viteză maximă de 50 km/h, un tractor 6M vă aduce rapid acolo unde trebuie să fiți.

  6m95-6m125
campionul-adaptabilităţii

Campionul adaptabilităţii

Indiferent dacă sunteți crescător de animale, dacă efectuați lucrări agricole sau lucrări mixte sau dacă sunteți prestator de servicii, unul dinte tractoarele 6M a fost proiectat pentru dvs. Selectaţi tractorul preferat din 17 modele de înaltă performanţă, disponibile cu cinci variante de ampatament.

Proiectate pentru cei care vor şi mai mult.

Tractoare 6M 4 cil

Performeri cu adevărat polivalenţi

Tractoarele noastre 6M cu 4 cilindri sunt preferate de fermieri datorită vizibilității și manevrabilității lor perfecte. Acestea sunt ideale pentru lucrările cu încărcător, pentru transport și pentru lucrul pe teren.

Tractoare 6M 6 cil

Performanţe în regim greu

Tractoarele 6M cu 6 cilindri, puternice și adaptabile, sunt intuitive în operare și sunt performeri autentici în cazul lucrărilor pe teren sau al aplicațiilor de transport solicitante.