Tractoare Seria 8

Agricultura viitorului: mult aclamata Serie 8 rămâne fidelă moştenirii sale puternice pentru a servi fermierilor cu viziune avansată, cum sunteţi dvs., care modelează viitorul sustenabil al agriculturii moderne. Seria noastră 8 include tractorul cu şenile John Deere 8RX care protejează solul şi este dotat cu caracteristici rafinate de înaltă tehnologie, precum transmisia noastră premiată eAutoPowr™.

Tractoarele 8R

Soluția ideală dacă aveți nevoie de o utilaj versatilă care excelează pe câmp și impresionează pe drum. Seria 8R reprezintă cea mai bună combinaţie de putere de tracţiune, costuri reduse de proprietate şi performanţă completă.

 

Tractoare 8RT

Tractoare 8RT

Utilajele cu 2 şenile oferă cea mai puternică tracţiune în line dreaptă, un transfer de putere foarte eficient şi o flotare de înaltă calitate. Concepute pentru teren orizontal şi sol uscat şi fărâmicios.

Tractoare 8RX

Tractoare 8RX

Dacă mobilizarea minimă a solului este o prioritate pentru dvs., nu există niciun motiv pentru care să nu alegeţi 8RX. Suprafaţa sa de contact cu solul, de 4,57 m², este cea mai performantă din domeniu şi produce puţine berme sau deloc. Modelul 8RX este ideal pentru terenuri în pantă dificile şi pentru toate tipurile de sol, facilitând în acelaşi menţinerea unor durate de operare maxime.

      

compromisuri

Sfârşitul compromisurilor în ce priveşte presiunea din pneuri

Presiunea corectă din pneuri este esențială pentru optimizarea performanței tractorului și pentru menținerea sănătății solului. Sistemul central de umflare a pneurilor (CTIS) de la John Deere vă permite să reglați presiunea rapid şi uşor, prin apăsarea unui buton: Umflați şi dezumflați rapid și convenabil, acţionând comutatorul din cabină, comutând între modul pentru teren și modul pentru transport.

Să examinăm unele dintre caracteristicile individuale elocvente pentru experienţa superioară care vă aşteaptă, oferită de Seria 8.

Terapie în cabină

Terapie în cabină

Cum v-ar plăcea o cabină din care să plecaţi la fel de înviorat ca atunci când aţi intrat? Cum este posibil aceasta? Iată cum: ActiveSeat™ II cu amortizare proactivă a vibraţiilor, funcţii de masaj, comenzi electronice, scaun pivotant la 65°, trei suporturi pentru picioare, sistem audio 6.1, frigider integrat…, iar lista nu se opreşte aici.

G5Plus CommandCenter

G5Plus CommandCenter

Noul afişaj G5Plus, cel mai mare afişaj al nostru: mai mult spaţiu pentru informaţii. Un procesor mai rapid, pentru timpi de pornire mai scurți. Și totul la înaltă definiție imbatabilă.

Putere adevărată

Putere adevărată

Autocolantul de pe capota tractorului indică doar puterea nominală a motorului. Dar motoarele noastre oferă o creştere a cuplului de până la 40% şi o creştere impresionantă a puterii de aproximativ 10% – “putere maximă” care este întotdeauna disponibilă, în orice condiţii.

Variante de transmisii inteligente

Variante de transmisii inteligente

Alegeţi între transmisia PowerShift™ cu 16 trepte de viteză pentru modelele cu roţi, transmisia robustă e23™ complet mecanică, transmisia AutoPowr™ cu accelerare lină, fără ambreiaj, şi transmisia electrică fără trepte premiată eAutoPowr™.

1-Click-Go-AutoSetup: Reduceţi timpul de configurare cu până la 50%

1-Click-Go-AutoSetup: Reduceţi timpul de configurare cu până la 50%

V-aţi săturat să tot luaţi notiţe şi să pierdeţi timp apăsând pe afişaje? Cu 1-Click-Go-Autosetup, reduceţi cu 50% timpul de configurare pe teren: sarcinile planificate în prealabil în Operations Center apar automat pe afişajul de generaţia a 4-a atunci când utilajul intră pe teren. Tot ce are de făcut operatorul este să confirme detaliile printr-un clic şi este gata de lucru*.

Agricultură de precizie: aricultură mai ingenioasă

Agricultură de precizie: aricultură mai ingenioasă

Beneficiile eficienţei şi productivităţii pe care le puteţi obţine cu funcţiile de activare CommandCenter Premium, AutoTrac™ pentru întoarcere automată, AutoTrac™ pentru ghidarea pasivă a instrumentelor şi funcţiile de sincronizare a maşinii şi de partajare a datelor de pe teren determină îmbunătăţiri ale profitabilităţii şi durabilităţii pe care nu le puteţi realiza altfel.

Vizionaţi: Opţiuni puternice

Trei concepte care să corespundă condiţiilor locale şi practicilor agricole individuale – de la tractorul universal 8R la tractorul 8RT cu tracţiune puternică în line dreaptă şi tractorul 8RX, care protejează solul: urmăriţi cum arată agricultura viitorului.

Transmisia eAutoPowr™

Transmisia fără trepte devine electrică: transmisia noastră eAutoPowr™ premiată este prima transmisie electromecanică variabilă continuu (IVT) şi oferă o eficienţă, confort şi durabilitate fără precedent.

Broşura Seriei 8

Aflaţi povestea completă

Aflaţi detaliile despre ceea ce face ca Seria 8 să fie atât de impresionantă – răsfoiţi broşura de produs a Seriei 8.

PowerGard™

PowerGard™

Un pachet PowerGard™ de întreţinere ulterioară vă oferă un cost de întreţinere fix.

Agricultură de precizie

Agricultură de precizie

Soluţiile noastre pentru agricultura de precizie includ upgrade-uri de software de la distanţă şi caracteristici de nepreţuit precum accesul de la distanţă la afişaj (RDA), pentru a vă creşte productivitatea şi a vă optimiza perioada activă cu Expert Alerts.

*Utilajul trebuie să fie echipat cu un CommandCenter™ de generaţia a 4-a sau cu un afişaj universal (cu cel puţin un program software SU20-3), un receptor StarFire™ 3000/6000/7000, un abonament activ la JDLink™ Connect şi un cont John Deere Operations Center. Dacă modelul nu este echipat deja cu MTG 4G, este necesară o adaptare.