Filtru original John Deere

Potrivire perfectă

De când am construit utilajul dumneavoastră, avem şi câteva idei clare despre ce trebuie să facă filtrele perfecte pentru acesta. De aceea proiectăm şi testăm propriile noastre filtre originale. Ce înseamnă aceasta pentru dumneavoastră? Folosind filtre originale John Deere, veţi contribui la asigurarea faptului că obţineţi performanţa capacităţii instalate de la utilajele John Deere pe care le-aţi cumpărat. Filtrele noastre de ulei, aer şi carburant previn intrarea particulelor dăunătoare în motor, optimizând în acelaşi timp consumul de carburant cu o potrivire perfectă pentru utilajul dumneavoastră şi cerinţele acestuia.

Filtre

Filtre hidraulice John Deere

Folosiţi filtrele noastre originale pentru a obţine o capacitate care garantează mai multă performanţă şi o protecţie mai bună a componentelor pentru sistemele dumneavoastră hidraulice, captând contaminanţii şi împiedicând nămolul şi acidul să vă deterioreze echipamentul.

Alte filtre pot avea doar două fuziuni cu clei cald. Filtrele hidraulice John Deere sunt prevăzute cu cinci fuziuni cu clei cald pentru a asigura o spaţiere uniformă a suprafeţei filtrului, pentru capacităţi ridicate.

Filtre de aer al cabinei John Deere

Filtre de aer al cabinei John Deere

Țineţi contaminanţii departe de cabină şi departe de dumneavoastră. Respiraţi uşor din nou în timp ce tăiaţi iarbă, balotaţi sau treieraţi.

Filtrele de aer al cabinei John Deere oferă multe opţiuni din care să alegeţi, cum ar fi filtrul nostru de carbon Plus. Trei straturi de protecţie elimină mai mult de 95% dintre poluanţi şi alergeni. Un strat al filtrului de particule de înaltă performanţă blochează aproape 100% din praf, murdărie şi polen şi protejează împotriva poluanţilor nocivi PM2.5. Un strat de cărbune activ îndepărtează mirosurile, neutralizează gazele dăunătoare şi reduce dezvoltarea bacteriilor şi a mucegaiului. În cele din urmă, stratul bio-funcţional captează alergenii.

filtre de ulei

Filtre de ulei John Deere

Uleiul murdar îngreunează activitatea motorului dumneavoastră, îl face să consume mai mult carburant şi scurtează intervalele de service. Protejaţi-vă motorul pentru a-l ajuta să funcţioneze mai eficient pentru mai mult timp.

Filtrele noastre de ulei au o distanţare uniformă, fără goluri, care va capta particule de până la o cincime din lăţimea unui fir de păr uman. Tubul central spiralat şi sertizat adaugă rezistenţă pentru a preveni prăbuşirea mediului de filtrare, iar garniturile din cauciuc creează o etanşare mai strânsă decât garniturile din plastic incluse în filtrele inferioare.

filtre de aer

Filtre principale John Deere

Filtrele noastre principale reduc uzura motorului îndepărtând praful, murdăria şi alte elemente poluante din aerul intrat.

Pliurile uniforme şi suprafaţa de filtrare mai mare a filtrelor de aer John Deere asigură o eficienţă suoperioară şi intervale de service mai lungi. Fluxul lor de aer asigură o restricţie minimă a debitului, captând în acelaşi timp mai mulţi contaminanţi decât filtrele de aer de top, asigurând amestecul corect de aer/carburant care eliberează întreaga putere pe care o solicitaţi.

Filtrele de carburant John Deere

Filtrele de carburant John Deere

Apa poate provoca deteriorări majore ale sistemului de carburant.

Filtrele noastre de carburant nu numai că vor capta apa, dar le-am proiectat şi pentru a o respinge. Pliurile lor strânse şi mediile uniform distanţate captează apa şi particulele de praf înainte de a intra în sistemul de carburant. În acelaşi timp, suprafaţa căptuşită a filtrului îndepărtează apa şi previne accesul acesteia în carburant. Supapele de golire uşoară fac întreţinerea simplă.

Știaţi?
"Filtrele murdare pot creşte consumul de carburant cu peste 5%".

John Deere Company
Amestecul este esenţial!

Amestecul este esenţial!

Obţineţi protecţie completă pentru echipamentul dumneavoastră cu filtrele originale John Deere şi asistenţa noastră cuprinzătoare. Acesta este modul în care obţineţi o durată de viaţă maximă din investiţia dumneavoastră, cu cel mai mic cost posibil de proprietate şi protecţie finală împotriva perioadelor inactive nedorite.

imagine filtre en

Filtrul de aer pentru respiraţie uşoară

Eliminaţi mai mult de 95% dintre poluanţii şi alergenii care vă fac ziua de lucru neplăcută atunci când tăiaţi iarbă, treieraţi sau balotaţi.

Vedeţi mai multe

imagine filtre en

Subiecte conexe

click-and-collect

Click & Collect

Nu a fost niciodată mai simplă comandarea pieselor! Toate piesele de care aveţi nevoie sunt la distanţa unui clic.

Catalog componente John Deere

Catalog componente John Deere

Descoperiţi noul catalog online de componente, uşor de utilizat.