LUBRIFIANŢI

Potrivire perfectă

Protejaţi-vă investiţia prin utilizarea lubrifianţilor formulaţi special pentru a oferi utilajelor dvs. performanţe de top de la an la an. Consultaţi selecţia noastră largă de lubrifianţi pentru a găsi uleiul potrivit pentru echipamentul dvs. şi aplicaţiile specifice.

 

 

Lubrifianţi

Totul este aici

Ştiţi deja ce căutaţi? Parcurgeţi gama completă şi găsiţi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru alegerea potrivită.

Lubrifianţi

De ce să folosiţi lubrifianţi John Deere originali?

Pentru că sunt ideali pentru utilajul dvs. şi pentru ceea ce doriţi să obţineţi cu acesta. Luaţi în considerare următoarele: lubrifianţii pot reprezenta până la 25% din costul de întreţinere a utilajului dvs. Uleiurile de motor John Deere asigură o performanţă eficientă şi protecţie pe termen lung de nivel superior, cu intervale de golire de până la 750 de ore**. Sunt perfecte pentru o întreţinere eficientă din punctul de vedere al costurilor.

Subiecte conexe

click-and-collect

Click & Collect

Nu a fost niciodată mai simplă comandarea pieselor! Toate piesele de care aveţi nevoie sunt la distanţa unui clic.

Catalog componente John Deere

Catalog componente John Deere

Descoperiţi noul catalog online de componente, uşor de utilizat.

* Calculul se bazează pe un tractor John Deere 8400R FT4, cu 1000 de ore de funcţionare pe an, pe o perioadă de 5 ani ce include costurile cu forţa de muncă.

** Pentru anumite utilaje cu motoare Final Tier 4 John Deere, la utilizarea uleiului Plus-50 II şi a filtrelor John Deere.