Tractoare seria 9

Transmisie eficientă a puterii

Transmisie eficientă a puterii

Concepută exclusiv pentru tractoarele Seria 9, transmisia e18™ este un performer dovedit care a fost reproiectat pentru a gestiona puterea și cuplul mai mari ale noilor motoare.

Capacitate uriașă a instrumentului atașat

Capacitate uriașă a instrumentului atașat

Tractoarele Seria 9 manevrează cele mai mari instrumente atașate disponibile și oferă tracțiune masivă datorate unei game largi de opțiuni de balastare. Să lăsăm cifrele să vorbească: 9 tone capacitate maximă de ridicare, până la 8 SCV/uri hidraulice și un balast minim de 30.390 kg.

Deplasare super confortabilă

Deplasare super confortabilă

Beneficiați de o presiune mai mică asupra musculaturii spatelui și de o postură mai bună care vă ajută să respirați mai ușor într-un scaun extrem de confortabil în care vă veți simți extraordinar și care vă va menține relaxat și în alertă pe parcursul întregii zile. Modelele noastre de tractoare 9R sunt disponibile cu John Deere ActiveSeat™ II, care elimină până la 90% din tensiunile asupra spatelui date de mișcarea verticală.

Vizibilitate etalon

Vizibilitate etalon

Când este vorba de vizibilitate, practicăm compromisuri zero. Aceasta începe de la o vedere panoramică și camere opționale integrate față și spate, și se extinde la iluminarea cu LED la 360° cu lumini de lucru cu 24 LED-uri, cu o intensitate luminoasă cu 60% mai mare în pachetul definitiv de iluminare.

Control intuitiv

Control intuitiv

Seria 9 se remarcă prin puterea inteligentă - utilizarea unei tehnologii agricole sofisticate pentru a face exploatarea tractorului mai directă și productivă ca oricând. Toate comenzile sunt la îndemână, iar sistemul CommandCenter™ cu ecran tactil, scurtături și asistență contextuală face navigarea la fel de ușoară.

Următorul nivel de automatizare

Următorul nivel de automatizare

Pe deasupra tuturor caracteristicilor Premium Activation, vă bucurați de beneficiile de productivitate ale sistemelor AutoTrac™ Turn Automation (întoarcere automată), AutoTrac™ Implement Guidance Passive (ghidare pasivă a echipamentului), AutoPath și Machine Sync.

 • 9R

  Acest tractor puternic pe roți oferă o gamă largă de modele, cu puteri până la 691 CP. Suspensia opțională HydraCushion™ pe puntea față elimină șocurile de putere, astfel încât nu trebuie să reduceți accelerația nici când forțați limita. Iar zilele lungi de lucru sunt mai relaxante, datorită cabinei spațioase și bine echipate, care este disponibilă și cu ActiveSeat™ II super-confortabil.

  Tractor 9R
 • Sistem de suspensie HydraCushion™

  Sistemul de suspensie HydraCushion™ folosește comenzi electronice și computerizate, care monitorizează funcțiile tractorului și poziția punții. Pe baza acelor intrări, sistemul electric declanșează automat funcții hidraulice pentru a ridica, a coborî sau a rămâne static.

  Hydracushion
 • 9RT

  Tractorul 9RT este perfect pentru aplicații grele de tracțiune în linie dreaptă în câmpuri cu sol ușor, pante laterale limitate ale dealurilor și haturi suficient de largi pentru a permite viraje moi, fără prea multă zgâriere în sol. Suspensia AirCushion™ amortizează șasiul în jgheaburi și pe creste de teren neuniform, oferind un nivel neașteptat de ridicat de confort la deplasare.

  Tractor 9RT
 • Suspensie șasiu inferior AirCushion™

  Două perne de aer și un amortizor de șocuri pentru regim greu minimizează impactul la denivelări. Amortizarea suplimentară este asigurată de bucșe foarte puternice, care acționează ca puncte de pivotare pentru cele două șenile.

 • 9RX

  Cel mai productiv tractor al nostru cu 4 șenile din toate timpurile, cu opțiuni de balastare până la 30.391 kg. Amprenta sa totală este cu 119% mai mare decât roțile și cu 42% mai mare decât șenilele duble. Tracţiunea este menţinută integral, chiar la viraj sub sarcină şi produce cocoaşe minime la rândurile de capăt. Lăţimea îngustă de transport, viteza rutieră maximă 40 km/h şi suspensia cabinei pe 4 stâlpi face uşoară deplasarea între câmpuri.

  Tractor 9RX
 • Construit robust

  Pentru a face față puterii masive, pinionul principal are acum 20 de orificii de montare, cu șuruburi mai puternice. De asemenea, pentru bucșele și rolele pinionului de antrenare s-a efectuat upgrade la materiale mai groase.

Seria 5G

Obţineţi povestea completă

Aflaţi detaliile despre ceea ce face ca Seria 9 să fie atât de excelentă – aruncaţi o privire la broşura de produs Seria 9.

Operations Center

Operations Center

Centrul John Deere Operations Center colectează instantaneu date operaționale vitale pentru amplificarea transparenței și creșterea productivității în afacerea dumneavoastră.

Servicii

Servicii

Explorați portofoliul cuprinzător de servicii John Deere.

Agricultură de precizie

Agricultură de precizie

Aflaţi mai multe despre numeroasele aplicaţii şi beneficii ale tehnologiei agriculturii de precizie John Deere.