LIVRARE CALITATE

Gator, fabrică, operator

 

 

La uzina John Deere Horicon Works din Wisconsin SUA, o capacitate nou-nouţă dă muncitorilor controlul complet asupra calităţii vehiculelor utilitare Gator pe care le construiesc şi le livrează clienţilor diversificaţi din întreaga lume.

Vehicule utilitare Gator, linie de montaj, fabrică

Dacă vă preocupă atât de mult calitatea ca şi pe cei care fabrică vehiculele noastre utilitare Gator, este normal să doriţi să faceţi totul dumneavoastră. Ca urmare a unei extinderi majore la fabrica John Deere Horicon Works, personalul nostru calificat poate face tocmai asta! Noua capacitate de 125.000 m2 combină sub acelaşi acoperiş operaţiile de asamblare şi expediţie sub acelaşi acoperiş pentru prima dată, oferind angajaţilor controlul complet asupra
ambelor procese.

“Această extindere înseamnă o reală diferenţă în modul nostru de lucru,” zâmbeşte directorul fabricii Steve Johnson. “Acum putem pune fiecare Gator pe linia noastră de asamblare şi să îl ţinem acolo până este fabricat exact aşa cum îl comandă distribuitorul, şi astfel este gata de livrare oriunde în lume.”

Noua capacitate – prima extindere majoră în Horicon de peste treizeci de ani – este un răspuns logic la cererea în creştere pentru maşinile Gator. Prin combinarea a două operaţii separate, derulează în flux întregul proces de livrare şi dă secţiei posibilitatea de a face sigur tot ce trebuie.

Vehicule utilitare Gator, linie de montaj, fabrică, operator
Vehicule utilitare Gator, linie de montaj, fabrică, operator

Noua extindere are suficient spaţiu în faţă pentru următorii 10 până la 15 ani, deci suntem buni un timp.

STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Vehicule utilitare Gator, linie de montaj, fabrică, operator, detaliu

Petrec circa 40 la sută din timpul meu
în secţie, deoarece acolo se realizează calitatea.

STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Vehicule utilitare Gator, linie de montaj, fabrică

Dacă vă sună ca un jargon de management, este deoarece multe companii au importat această abordare în ultimii ani, adesea de la producătorii japonezi. Diferenţa la Horicon este aceasta, strategia a crescut organic timp de 156 ani şi este strâns cuplat la ADN-ul fabricii. De fapt, multe persoane în Horicon sunt a treia sau a patra generaţie de angajaţi John Deere. Există un spirit de familie real, şi un sens al continuităţii care asigură că standardele nu deviază în timp.

Exprimat mai simplu, nimeni nu acceptă o ‘cârpeală de moment’ sau o soluţie de astupare provizorie, deoarece, aşa cum remarca Steve, “ei ştiu că încă mai sunt acolo când el vine să-i devoreze.”

În acest sens, noua capacitate este dezvoltarea perfectă pentru o echipă care perseverează în perfecţionism. Dar în timp ce fiecare este entuziast la Horicon, beneficiarul efectiv cel mai important este clientul. Indiferent de model şi de specificaţii, puteţi fi liniştit că de acum încolo Steve şi colegii lui acoperă toate unghiurile, astfel încât să se asigure că noul dumneavoastră Gator ajunge rapid, punctual şi exact aşa cum l-aţi comandat.

Vehicule utilitare Gator, fabrică, teren de parcare