MICHELIN X TWEEL TURF
AIRLESS RADIAL TYRE

Ataşamente Tweels Zero-Maşini de tuns iarba Zero-Turn (reversibile) Vedere detaliu Z994R

 

 

Durabilitate 3x mai lungă

Uitaţi penele şi presiunea neuniformă a pneurilor. Michelin X Tweel Turf Airless Radial Tyres sunt imune la obiectele ascuţite, trec lin peste obstacole, şi durează de 3 ori mai mult decât pneurile pneumatice convenţionale

 

Tăiere uniformă

Presiunile inegale are pneurilor pot cauza o tăiere inegală, prin înclinarea platformei maşinii de tuns iarba. Aceasta nu se poate întâmpla cu pneurile radiale fără aer Michelin X Tweel Turf Airless Radial Tyres – o grijă mai puţin pentru dumneavoastră şi operatorii dumneavoastră.

     

Maşini de tuns iarba profesionale Zero-Turn (reversibile) Z900R seria Z997R Tweels Stay On Track

Rămâneţi pe şină

Spiţele pe toată lăţimea din răşină polimerică se deformează până când maşina rulează efectiv ca pe şine! Aceasta face o mare diferenţă la tracţiune – şi preia presiunea de pe gazonul dumneavoastră preţios.

Maşini de tuns iarba profesionale Zero-Turn (reversibile) Z900R seria Z994R Tweels Steady Ride

Steady Ride

Pneurile radiale fără aer Michelin X Tweel Turf Airless Radial sunt mult mai bune la amortizarea şocurilor decât un aranjament convenţional jantă şi pneu. Astfel, când operatorii conduc peste obstacole sau borduri, nu o vor simţi aşa de puternic – şi nici maşina dumneavoastră.

     

Maşini de tuns iarba profesionale Zero-Turn (reversibile) Z900R seriile Z994R Tweels

Bandă de rulare uşoară

Pata de contact radial al pneului Michelin X Tweel Turf Airless Radial ţine de 3 ori mai mult decât la un pneu pneumatic convenţional. Este de asemenea mai lată, ceea ce îmbunătăţeşte tracţiunea şi uşurează amprenta maşinii dumneavoastră.

Maşini de tuns iarba profesionale Zero-Turn (reversibile) Z900R seriile Z994R Tweels

Montează şi uită

Pneurile radiale fără aer Michelin X Tweel Turf pot rula peste spini sau sticlă pisată. Nu mai există timpi de imobilizare costisitori pentru schimbarea roţilor sau repararea pneurilor!

* Omologat pentru maşinile de tuns iarba John Deere Z994R şi Z997R echipate cu platforme 54", 60" sau 72". Nu se recomandă pentru utilizare cu sistemele de colectare a materialului.